a

Cégeknek

Ajánlatunk cégeknek:

Rendeljen virágot üzleti partnerének a Virágklubon keresztül. Velünk egy kattintással elérheti, hogy partnere elégedettségi mutatója azonnal felugorjon, amikor megkapják a választott virágcsodát. Szolgáltatásunkkal időt és utánajárást spórol meg önmagának, asszisztensének vagy kollégájának. Ne feledje csak egy kattintás és mi szállítunk!

Irodáknak, irodaházaknak

Vállaljuk recepciók, folyosók, asztalok dekorációját, virág-kompozíciók tervezését és elhelyezését, irodák élővirággal, körfolyosók, belsőudvarok, bejáratok örökzölddel való díszítését.

Cégek, vállalatok

Vállaljuk növénydekorációk készítését a mindennapokon, illetve vágott- és élővirág díszeinkkel elősegítjük rendezvényeik, tárgyalásaik sikerét.

Szállodák, éttermek

Prémium minőségű virágainkkal vállaljuk recepciók, szállodai szobák, folyosók, éttermi asztalok, esküvők, nagyobb rendezvények teljes dekorálását, kiváló, meghitt hangulatot teremtve ezzel.
A szállodáknak lehetőséget kínálunk szolgáltatáspalettájuk bővítésére egy különleges partnerkapcsolat keretében. Egy üzleti út, nyaralás során gyakran adódhat olyan alkalom, hogy ajándékra van szükség. A vendégek bármikor, kényelmesen rendelhetnek virágot a hotelben megtalálható rendelőkártyák segítségével, melyet a Virágklub bocsát partnere rendelkezésére.