a

Szállítási feltételek

01. Bolti átvétel

A kegyeleti koszorúkat kizárólag boltunkban 1108 Budapest, Maglódi út 117 szám alatt van lehetőség átvenni. Célszerű az átvételről telefonon egyeztetni.
Banki utalás esetén a fizetendő végösszeget kérjük a megadott bankszámlára utalni. Előre utalás esetén a csomag összeállítás az összeg számlánkra érkezése után kezdődik meg. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát postai úton és e-mailben juttatjuk el a vevőnek. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

02. Házhoz szállítás díjszabása

- Rendelési érték 0-7.000.- Ft között – Házhoz szállítás díja bruttó: 2300.- Ft.
- Rendelési érték 7.000- Ft felett Házhoz szállítás díja: INGYENES.

03. Szállítási határidő

Raktáron lévő termékek esetében 2-3 nap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron 1-3 hét

04. Házhoz szállítási információk

A Virágklub webáruház megrendeléseit az Sprinter futárszolgálat futárjai kézbesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.

05. Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!